Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Constanţei anunţă că municipiul va avea 18 staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice. Proiectul are o valoare de 4,4 milioane de lei

RTE
masina electrica

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a anunţat că municipiul va avea 18 staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice, în cadrul unui proiect finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu în valoare de 4,4 milioane de lei, potrivit news.ro.

Vergil Chiţac a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că această măsură vine cu achiziţionarea unei flote de 41 de autobuze electrice, iar Constanţa se va transforma într-un municipiu mai prietenos cu mediul.

"În următoarele 12 luni Constanţa va dispune de 18 staţii de reîncărcare pentru vehiculele electrice.

Citește și: DOSARUL `DALI` format la sesizarea CORPULUI DE CONTROL INTERN al MAI - Inclusiv Curtea de Conturi...

Este un proiect de infrastructură care ne ajută să combatem poluarea şi să transformăm Constanţa într-un oraş mai prietenos cu mediul.

Această măsură vine în completarea achiziţionării a unei flote de 41 de autobuze electrice şi a 125 de staţii de autobuz moderne care vor transforma Constanţa într-un oraş civilizat, cu aer mai curat.

Am fost anunţaţi că la începutul lunii noiembrie vom semna contractul de finanţare, care va fi asigurată de Administraţia Fondului pentru Mediu.

Valoarea totală a proiectului este de 4,4 milioane de lei cu TVA, dintre care aproape 1 milion de lei vor reprezenta contribuţia Primăriei”, a transmis edilul.

El a precizat că acele 18 staţii vor avea câte două puncte de reîncărcare, unul de curent continuu cu o putere de 50 kW şi unul de curent alternativ cu o putere de 22 kW.

Staţiile vor fi amplasate în zonele cele mai circulate din Constanţa, dar şi din Mamaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.