Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Cristian Popescu Piedone a verificat stadiul lucrărilor începute pe șantierele din sectorul 5

Captura facebook
Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a făcut o vizită în teren pentru a verifica stadiul a două lucrări începute, pe șantierele din sector.

Prima oprire a fost făcută în zona Crizantemelor, care a intrat într-un amplu proces de reabilitare. Astfel, se vor crea noi locuri de parcare și un loc de joacă pentru copii, acesta din urmă fiind o mare necesitate, întrucât nu există un astfel de spațiu în zonă.

De asemenea, spațiile verzi din jurul blocurilor vor fi cosmetizate și se vor amplasa mai multe bănci. Termenul dat de edil pentru finalizarea lucrărilor este în jurul datei de 15 septembrie.

Următoarea oprire a fost făcută în zona Verigei, unde se amenajează locuri de parcare, urmând ca acestea să fie marcate și atribuite locatarilor care fac solicitare. De asemenea, se va realiza un loc de joacă în zona Verigei cu Plopeni, dar și un spațiu de relaxare dotat cu bănci, aparate de fitness și mese de ping-pong.

Nu vor fi uitate nici grădinile ce vor fi săpate și împrejmuite cu gard metalic. Întrucât primarul Sectorului 5 își dorește ca locuitorii să se poată bucura cât mai curând de rezultat, acesta a dispus ca termenul de finalizare al lucrărilor, în zona Verigei, să fie pe data de 20 august.

"Am fost în șantier! Suntem în termen!  În Sectorul 5 se muncește! Numai așa sectorul nostru se va dezvolta rapid și frumos pentru toți locuitorii cărora le-am promis că nu-i voi dezamăgi și care de zeci de ani așteaptă să vadă în sfârșit o schimbare în bine. Ne ținem de cuvânt!", a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.