Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Borșa îi stimulează pe elevi cu un super-cadou

elevi

Deputatul PMP, Nuţu Fonta, a fost prezent luni, la festivitatea de deschidere a cursurilor la o şcoală generală din fostul oraş minier Borşa, unde a declarat că 10 elevi care vor obţine medii de zece în anul şcolar 2016-2017 vor primi câte o tabletă, iar alţi 20 de elevi cu rezultate bune vor beneficia de o excursie în Bucureşti pentru a vizita clădirea Parlamentului.

Parlamentarul Nuţu Fonta a oferit anual de la începutul mandatului său, sprijin elevilor merituoşi la învăţătură pentru a-i determina să facă performanţă.

Citește și: Parlamentarii PSD și sindicatele vor discuta despre salarizarea bugetarilor

"De asemenea, 10 elevi borşeni care au obţinut media 10 la învăţătură (în anul şcolar 2015-2016 - n.r.) vor primi câte o tabletă. Aceasta le va fi înmânată joi, 15 septembrie, în sala de şedinţe a Primăriei Borşa (...). Îmi voi ţine promisiunea şi în acest an şi un număr de 20 de elevi dintre cei cu rezultate bune la învăţătură, dar cu o situaţie materială mai precară vor fi invitaţii mei la Bucureşti în luna decembrie", a spus Nuţu Fonta.

Deputatul a declarat, pentru AGEPRES, că la fiecare început de an şcolar a încercat să-i motiveze pe elevii din şcolile oraşului Borşa, oferindu-le obiecte care să-i ajute în munca lor.

"E un gest firesc care vine din partea unui om care trăieşte în oraşul Borşa, a unui om care cunoaşte comunitatea şi care doreşte că elevii buni să fie şi mai buni, iar cadoul şi excursia de Bucureşti, un prilej de apreciere a muncii lor, a celor buni, a celor care în timp vor schimba România", a spus Nuţu Fonta, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.