Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Botoşani s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD / Cosmin Andrei: Voi pune la dispoziţia organelor de anchetă toate informaţiile

cosmin andrei primar botosani

Primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, plasat sub control judiciar de către procurorii DNA, a anunţat, vineri, că se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în PSD şi va colabora cu anchetatorii, astfel încât situaţia să fie clarificată în cel mai scurt timp.

”În urma evenimentelor de astăzi, în care mi-a fost adusă la cunoştinţă măsura controlului judiciar, am urmat, cum era şi firesc, regulile de integritate institute în PSD şi am comunicat conducerii PSD Botoşani autosupendarea din toate funcţiile deţinute în partid”, a scris, vineri, pe Facebook, primarul din Botoşani.

Cosmin Andrei precizează că va colabora cu anchetatorii pentru clarificarea situaţiei.

”În ce mă priveşte, îmi voi susţine cauza cu bună-credinţă şi voi pune la dispoziţia organelor de anchetă toate informaţiile care mi se vor solicita, astfel încât situaţia să se lămurească în cel mai scurt timp posibil”, a mai scris primarul.

Primarul municipiului Botoşani Cosmin Andrei (PSD) a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat că a dat lista cu subiecte unei candidate înscrise pentru un post scos la concurs de Primărie.

Biroul primarului a fost percheziţionat vineri dimineaţă şi apoi a fost sigilat, edilul fiind dus la DNA Suceava.. Percheziţii au avut loc şi la Direcţia Impozite şi taxe din municipiu.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.