Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Hunedoara INTERVINE în cazul copilului trântit de pământ: 'Cred c-am fi avut o tragedie'

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, s-a arătat "şocat" de incidentul în care un băiat de 13 ani a fost trântit la pământ de un bărbat în vârstă de 29 de ani, într-un părculeţ din localitate, edilul menţionând că va solicita luni suplimentarea patrulelor de Poliţie şi Poliţie Locală în preajma locurilor de joacă pentru copii, informează Agerpres.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, după ce minorul de 13 ani s-a certat la locul de joacă cu un alt băiat, de 7 ani, copilul agresorului.

Edilul local a condamnat "cu fermitate" incidentul petrecut la locul de joacă şi a solicitat "toleranţă zero" din partea instituţiilor abilitate să ancheteze astfel de fapte.

"Am vizionat cu stupoare imaginile care arată cum un bărbat din Hunedoara ridică în aer un copil, îl trânteşte la pământ cu putere, apoi pleacă, fără să se uite o clipă în urmă, apoi ia alt copil pe care, de asemenea, îl trânteşte la pământ. (...) Sunt şocat de cele petrecute. M-am interesat şi eu de starea copilului şi se pare că este stabilă. Sper ca băiatul şi să îşi revină din toate punctele de vedere. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă nu am fi montat şi acolo suprafaţă din tartan şi am fi mers pe clasicul beton sau pe soluţia unui covor de cauciuc ori a unei simple mochete?! Cred c-am fi avut o tragedie", a scris primarul municipiului Hunedoara pe pagina sa de Facebook.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Potrivit acestuia, Primăria Hunedoara nu avea cum să prevină incidentul, deoarece fapta era imposibil de anticipat, iar din martie 2020, de la instituirea stării de urgenţă, Poliţia Locală se află sub coordonarea Poliţiei municipiului Hunedoara.

Primarul a arătat că în cursul zilei de luni se va întâlni cu reprezentanţii Poliţiei municipiului Hunedoara şi cu cei ai Poliţiei Locale Hunedoara, cărora le va solicita suplimentarea patrulelor de ordine publică în zonele locurilor de joacă pentru copii.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut duminică după-amiază de poliţişti, pentru 24 de ore, după ce a agresat un copil de 13 ani, aflat într-un parc din localitate.

Copilul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, unde, în urma unei tomografii, medicii au depistat un traumatism cranian cu fractură a osului occipital.

Citește și: Dan Barna, despre posibilul vinovat de la Balș: 'A fost un gură cască'

Agresorul copilului a fost trimis, în cursul nopţii, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. El va fi prezentat luni în faţa magistraţilor pentru dispunerea măsurilor legale în acest caz.

În cauză, anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.