Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Motru anunţă că numărul îmbolnăvirilor de COVID-19 este în scădere

twitter
coronavirus

Situaţia îmbolnăvirilor cu noul coronavirus în municipiul Motru este pe un trend descendent, în ultimele 24 de ore fiind confirmate pozitiv doar două persoane, a anunţat, luni, primarul Gigel Jianu, informează Agerpres.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, edilul a precizat că tot în ultimele 24 de ore a fost înregistrat şi decesul unei persoane infectate cu noul coronavirus, fiind vorba despre un bărbat de 68 de ani care suferea însă de mai multe boli grave.

"Deşi numărul îmbolnăvirilor în municipiul nostru este în scădere, şi chiar înregistrăm vindecări, vă anunţ, cu tristeţe, că în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus. (...) Bărbatul a fost înhumat, respectându-se procedurile impuse de reglementările în vigoare pentru aceste situaţii (...). Altfel, situaţia îmbolnăvirilor în oraşul nostru este în trend descendent, în ultimele 24 de ore fiind confirmate, la testarea genetică, doar 2 persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Tot 2 persoane au fost internate în Spitalul Municipal Motru, în ultimele 24 de ore, şi care aşteaptă rezultatul testelor. Astăzi, alte 4 persoane internate au primit extraordinara veste că s-au vindecat şi că vor fi externate!", a scris Gigel Jianu.

Primul focar de coronavirus din judeţul Gorj a apărut în municipiul Motru, la o fabrică de tricotaje, pe numele patronului fiind deschis ulterior un dosar de cercetare penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce şi-a chemat angajaţii la muncă, deşi aceştia aveau simptome ale infectării cu COVID-19.

În aceeaşi postare, Gigel Jianu a informat că, de la declanşarea crizei, în Spitalul Municipal Motru au fost internate 62 de persoane, până în prezent fiind diagnosticate cert 38 de persoane.

"În prezent, 40 de persoane din municipiul Motru se află în atenţia noastră, fiind în măsura izolării la domiciliu şi care au o stare de sănătate bună", a mai transmis primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.