Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Târgu Mureş vizează construirea unor poduri de pontoane peste Mureş

evz.ro
dorin florea

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a cerut Ministerului Apărării Naţionale construirea temporară a două poduri de pontoane peste râul Mureş care să fie folosite în perioada în care podul ce deserveşte în prezent traficul rutier va intra în reparaţii.

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a spus că a înaintat Ministerului Apărării Naţionale solicitarea de a analiza soluţia tehnică pentru construirea a două poduri de pontoane peste râul Mureş care să fie folosite, fiecare pe câte un sens de circulaţie, în perioada în care actualul pod rutier va intra în reparaţii.

Florea a explicat că aceasta ar fi o soluţie viabilă pentru devierea circulaţiei în condiţiile în care va fi acceptată şi de MAPN. Podul peste Râul Mureş din zona municipiului Târgu Mureş a fost construit în 1982 şi va intra în reparaţie capitală, prima după construirea acestuia. În luna noiembrie a anului trecut, Primăria Târgu Mureş a semnat un contract pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin care se vor aloca 5 milioane de euro pentru repararea podului rutier, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.