Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Galațiului îi insultă pe suporterii care asistă gratuit la meciurile echipei locale: 'Vin toți atârnații care nu au plătit în viața lor un leu'

ascotelul.ro
otelul galati

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, cere conducerii clubului de fotbal Oțelul din localitate să facă ordine la tribuna oficială a stadionului. Într-o emisune la postul de radio local Pro Lider FM, edilul șef a folosit apelativul „atârnați” la adresa celor ce stau gratuit la oficială la Liga 1, conform Mediafax.

Ionuț Pucheanu a spus în direct că se gândește să amâne plățile către clubul de fotbal până când, la tribuna oficială, vor sta doar cei care plătesc 5.000 de lei pe an și au card Gold.

"Îi rog pe conducătorii Clubului Oțelul să nu îi mai lase pe toți neaveniții la tribuna oficială. Vin acolo toți atârnății, iertați-mă că folosesc acest cuvânt, care nu au plătit în viața lor un leu. Toți sunt pe invitații. Păi, prietene, dacă vrei la tribuna oficială, fă-ți abonament de 5.000 de lei și fă figuri pe banii tăi. Vrei să stai gratis? Du-te lângă băieții aceia care cântă tot meciul, tot respectul pentru ei, și încurajează echipa că ai intrat gratuit.” a spus Pucheanu.

Acesta le-a adresat rugămintea lui Dorinel Munteanu, antrenorul echipei, și Cristian Munteanu, managerul executiv al clubului să facă ordine l tribuna oficială.

„Chiar mă gândesc serios să amân niște plăți până văd că s-a făcut ordine", a transmis edilul, în cadrul emisiunii "Ediție specială" de la Pro Lider FM.

Ionuț Pucheanu a reafirmat disponibilitatea municipalității de a continua să susțină Oțelul cu condiția să se facă ordine la club și în tribune.

"Când o să văd că la tribuna oficială stau doar cei care plătesc 5.000 de lei, atunci mai discutăm. E valabil pentru toată lumea, inclusiv pentru colegii mei de partid, prieteni și așa mai departe, că tot ați amintit de ei. Figuri să facă numai pe banii lor!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.