Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunță că a semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării pentru achiziţia a şapte microbuze electrice

news.ro
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a semnat contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării pentru achiziţia a şapte microbuze electrice, în valoare totală estimată de 10 milioane de lei, prin PNRR.

"Cumpărăm noi mijloace de transport electrice, nepoluante, cu fonduri din PNRR: am semnat contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării pentru achiziţia a şapte microbuze electrice, în valoare totală estimată de 10.251.522,75 lei (inclusiv TVA). Proiectul, realizat de Municipiul Bucureşti şi Comuna Snagov, răspunde nevoilor identificate la nivelul comunelor partenere şi urmăreşte îmbunătăţirea transportului public de călători la nivel periurban", scrie edilul general, duminică, pe Facebook.

El menţionează că obiectivul proiectului este asigurarea unui serviciu "accesibil, eficient şi ecologic" de transport public de călători.

În octombrie 2022, consilierii generali ai Capitalei au aprobat încheierea unui parteneriat între Primăria Capitalei şi Primăria comunei Snagov pentru achiziţionarea, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a 60 de microbuze electrice. Dintre acestea, 50 de microbuze urmau să revină Bucureştiului, iar 10 - comunei Snagov. Proiectul avea o valoare estimată de 88.608.600 lei fără TVA (18.000.000 euro), dintre care cheltuieli neeligibile în valoare de 14,7 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.