Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, convoacă ședință extraordinară a CGMB: Sper să se poată alege cei doi viceprimari

captura Facebook
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a convocat pentru 8 decembrie o ședință extraordinară a CGMB, pentru a dezbate, printre altele, rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulente: „Sper să se poată alege și cei doi viceprimari ai Capitalei”, anunță MEDIAFAX.

„Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o ședință extraordinară a Consiliului General al Municipiului București, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi”, transmite Nicușor Dan.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

El precizează că va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor și adulților cu dizabilități, nou-născuților, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate și cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro.

„În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituțiile independente din domeniul artelor spectacolului și vom solicita Ministerului Educației și Cercetării preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor copiilor din București. Va fi supusă de asemenea atenției CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021. Sper în același timp ca toate mandatele consilierilor generali să fie validate până în ziua de marți, astfel încât să se poată alege și cei doi viceprimari ai Capitalei. Voi trimite mâine și o adresă către instanță, cu solicitarea accelerării acestui proces care trenează deja de destulă vreme”, conchide primarul general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.