Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan şi-a delegat unele atribuţii până pe 20 august

G4Media
Nicușor Dan

Nicuşor Dan şi-a delegat pe 30 iulie atribuţiile de primar general către Diana Pungă, administrator public în PMB, şi către Emanuela Jugureanu, director general la Direcţia Generală Economică din Primăria Capitalei, potrivit unor documente consultate de News.ro.

La şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de luni dimineaţă, edilul general a intrat online, prin intermediul video, nefiind prezent fizic la întrunire.

Pe 30 iulie Nicuşor Dan şi-a delegat atribuţiile către administratorul public Diana Pungă, pentru perioada 2 – 20 august, „în domeniile: resurse umane, investiţii, achiziţii, cultură, ordine publică, eproiecte cu finanţare externă, precum şi coordonarea activităţii de resurse umane a Administraţiei Străzilor Bucureşti”, conform documentului consultat de News.ro.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Tot la 30 iulie, primarul general şi-a delegat atribuţiile cptre Emanuela Jugureanu, director general la Direcţia Generală Economică. Astfel, conform documentului consultat de News.ro, atribuţiile edilului general sunt delegate pentru intervalul 2 – 20 august către Emanuela Jugureanu, aceste atribuţii delegate nefiind limitate în exercitarea lor. „Direcţia Administraţie Publică va comunica prezenta dispoziţie doamnei Jugureanu Emanuela, precum şi direcţiilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului general”, mai arată sursa citată.

Primarul Nicuşor Dan a ales să îşi delege unele competenţe pentru situaţiile în care va avea posibilitatea, în anumite momente, să îşi viziteze familia, pentru scurtă durată, au precizat surse ale instituţiei, pentru News.ro. Cu toate acestea, şi în astfel de situaţii, edilul general va lucra de la distanţă, au adăugat sursele citate.

În intervenţia online pe care a avut-o la şedinţa de luni a CGMB, Nicuşor Dan a anunţat că pe ordinea de zi a întrunirii sunt patru proiecte pentru achiziţia a 100 de autobuze electrice din fonduri europene. El a mai spus că achiziţionarea de autobuze electrice este o promisiune neonorată de fosta administraţie.

Primarul general a reamintit că a semnat, în urmă cu câteva luni, contractul pentru cumpărarea a 100 de tramvaie, tot din fonduri europene, iar primul tramvai va veni în vara anului viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.