Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul General, Gabriela Firea, a premiat astazi 44 de sportivi cu rezultate exceptionale

gabriela firea

Primarul General, Gabriela Firea, a premiat astazi, la sediul Municipalitatii,  44 de sportivi, membri ai echipei de handbal feminin, ai echipei de volei feminin apartinand Clubului Sportiv Municipal Bucuresti si ai echipei de spada a Romaniei medaliata cu aur la Jocurile Olimpice 2016.

Gabriela Firea le-a oferit titlul de ”cetateni de onoare” antrenorilor si sportivilor echipei de handbal feminine care au castigat Cupa Campionilor Europeni, ai echipei de volei feminin apartinand Clubului Sportiv Municipal Bucuresti care a castigat Cupa Challenge si ai echipei de spada a Romaniei, medaliata cu aur la Jocurile Olimpice 2016.

"Ca Primar General este o onoare pentru mine sa fiu in preajma campionilor. In Primaria Capitalei ne-am preocupat zi de zi de cresterea calitatii vietii bucurestenilor, am luat masuri pentru perioada de iarna, pentru  repornirea santierelor, dar acest lucru nu inseamna ca nu ne oprim cateva clipe  sa ne pretuim campionii, sa ii incurajam si sa ii sustinem in toate competitiile. Autoritatile locale trebuie sa aiba grija de sportivi si in perioada de pregatire a acestora, nu numai atunci cand sunt campioni. Recent am lansat un program in premiera prin care am solicitat deschiderea curtilor scolilor dupa program, pentru ca viitorii sportivi trebuie sa inceapa de undeva, copiii trebuie sa aiba unde sa faca sport si sa isi doreasca mai mult. Campioni  fiind, sunteti deja niste branduri, si ne dorim, cu ajutorul dumneavoastra, sa animam mai mult viata sportiva din Capitala si sa explicam copiilor cat de important e sportul!" a declarat Primarul General, Gabriela Firea, care a explicat ca intelege cat efort ascunde fiecare medalie castigata si cat de greu este drumul pana la victorie: "va apreciez si va sustin! Va puteti baza pe mine si pe echipa mea, iar aceasta Gala nu reprezinta un gest singular, pentru ca trebuie sa incurajam fair play-ul si solidaritatea. Avem multe de invatat de la voi".

Totodata, in cadrul evenimentului, a facut declaratii si Gabriela Szabo, care a multumit Primarului General pentru initiativa si pentru sprijinul acordat sportivilor, subliniind totodata importanta dezvoltarii infrastructurii sportive in Bucuresti pentru "a atrage cat mai multi copii catre sport si catre cluburile sportive din Capitala".

La randul sau, Alin Petrache, directorul CSM Bucuresti, a declarat : "As vrea sa va multumesc, doamna Primar General, pentru sprijinul pe care l-am avut si pe care il avem in continuare. Ma refer la deblocarea primelor pe care sportivele le-au primit deja, prime promise dintr-o luna mai indepartata. Vreau ca acest club sa devina unul dintre principalele cluburi din Romania, daca nu cel mai performant, in ceea ce priveste initierea, copiii si juniorii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.