Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul general, Gabriela Firea, îi mulțumește premierului Viorica Dăncilă pentru terenul aprobat pentru Spitalul metropolitan

firea dancila

Primarul general, Gabriela Firea, îi mulțumește premierului Viorica Dăncilă pentru terenul aprobat pentru Spitalul metropolitan din București. Decizia a fost anunțată la începutul ședinței de guvern din 21.03.2018.

”Multumesc Doamnei Prim-Ministru, Viorica Dancila! Spitalul metropolitan din Bucuresti, pe care il va construi Primaria Capitalei, intră în linie dreaptă, dupa luni de zile de blocaje atat in ministere, cat si in Consiliul General. Premierul Viorica Dăncilă a declarat că Executivul va adopta în şedinţa de guvern de azi un act normativ pentru acordarea terenului necesar pentru construirea Spitalului Metropolitan în zona Pipera, investiţie care ar putea să ajungă la 300 de milioane de euro. Ceea ce s-a si intamplat! OUG este adoptata, la aceasta ora.

“Un pas important este şi pentru spitalul metropolitan din Bucureşti. Astăzi vom adopta printr-un act normativ acordarea terenului pentru ca acest spital metropolitan despre care s-a discutat atât în ultima perioadă şi pe care sunt convinsă că locuitorii municipiului Bucureşti, dar şi cei din provincie, îl doresc foarte mult să poată deveni realitate”, a declarat premierul Viorica Dancila.

Consiliul General al Muncipiului Bucureşti (CGMB) a votat, în februarie, preluarea autobazei RATB Pipera, de către Primăria Capitalei, pentru construirea Spitalului Metropolitan. Investitia pentru Spitalul Metropolitan ar putea fi de 300 de milioane de euro.

Tot terenul pe care se va construi spitalul are 10 hectare. Jumătate din acest teren a apartinut statului iar cealaltă jumătate este in proprietatea Primariei Capitalei.”, susține Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.