Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul general, Gabriela Firea, spune că accesul din 'Intrarea Chefalului' se va face pe o pantă mai puțin înclinată

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat, joi, pe Facebook, că accesul din „Intrarea Chefalului” în „Fabrica de Glucoză” se va face pe o pantă mai puțin înclinată. Astfel, s-a reproiectat modernizarea Șoselei Fabrica de Glucoză.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’

„Lucrările la cel mai important obiectiv de investiții din zona de nord a Capitalei - supralărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză - avansează. Zilele acestea am mai făcut un pas pentru finalizarea lucrărilor la acest proiect important de infrastructură.

Am semnat un act adițional la contractul de proiectare și execuție prin care rezolvăm situația locuitorilor din zona străzii Intrarea Chefalului. După cum știți, în proiectul initial accesul locuitorilor din zonă la noua arteră era unul îngreunat. Prin reproiectare, a fost găsită soluția tehnică potrivită, o pantă mai puțin înclinată, pentru un acces facil”, a transmis, joi, pe Facebook, Gabriela Firea.

Potrivit Gabrielei Firea, valoarea contractului nu crește în urma semnării acestui act adițional.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

Edilul Capitalei mai spune că de la începutul acestei săptămâni, a început turnarea stratului de balast stabilizator pe tronsonul cuprins între Șoseaua Petricani – Nod A3 și strada Intrarea Chefalului.

„Lucrările la turnarea balastului și la compactarea sa se desfășoară doar pe timpul nopții, astfel încât ritmul de lucru să fie unul ridicat datorită traficului redus din zonă. Doar în ultimele două nopți, au fost turnate peste 80 de basculante cu balast în zonă. Relocarea rețelelor de apă și gaze sunt într-un stadiu avansat, iar zidul de sprijin al noii artere de circulație este ridicat aproape pe toată lungimea. Se lucrează în continuare la viitoarea canalizare pluvială, iar relocarea stâlpilor de electricitate este aproape finalizată”, mai spune Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.