Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul general i-a convocat pe rețeliști la o ședință de lucru pe tema modernizării conductelor de termoficare din București

Ședință de lucru în această dup-amiază a primarului general, Nicușor Dan cu rețeliștii. Reprezentanții a 13 firme care se ocupă cu modernizarea și reparațiile rețelelor de termoficare au răspuns la invitația lui Nicușor Dan, pe tema strategiei de lucru pentru refacerea conductelor de încălzire a locuitorilor Capitalei

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui George Simion! Legea care va fi susținută de AUR

„Transparență și colaborare în interesul bucureștenilor: azi după-amiază am avut o primă întâlnire cu reprezentanții companiilor care derulează activități în domeniul modernizării și reparațiilor rețelelor și instalațiilor de termoficare. Au participat 13 firme din acest sector, iar discuțiile s-au axat pe modul în care putem moderniza repede și bine sistemul centralizat de termoficare al Capitalei.

Mesajul meu a fost acela că avem nevoie de toți cei capabili să lucreze la modernizarea acestui sistem. Vrem să facem reabilitări pe mai multe tronsoane în paralel, în diverse zone din Capitală, iar acest lucru va presupune contractarea mai multor firme. Punem la dispoziție banii necesari (80 de milioane de euro din banii primăriei și 300 de milioane de euro din fonduri europene) pentru a reabilita sistemul de termoficare, începând cu țevile cele mai ciuruite și zonele în care se produc cele mai multe avarii.

Citește și: Groaznic! Activistul de mediu Daniel Bodnar ar putea rămâne paralizat

Le-am spus participanților la discuție că vom schimba modul de lucru la PMB: vom plăti la timp lucrările, iar în schimb mă aștept ca partenerii pe care-i vom avea să respecte termenele ce vor fi stabilite și standardele de calitate a lucrărilor.

Discuțiile vor continua săptămâna viitoare cu reprezentanții altor firme interesate de colaborarea cu Primăria Capitalei pe acest subiect”, a scris Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.