Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Iașului, apărat după ce a fost exclus din PSD: Liviu Dragnea ține partidul captiv

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, prin declaraţiile sale, nu a fost niciodată în afara partidului, pentru că a spus "exact ce gândesc toţi membrii PSD, iar pentru asta a fost executat", a afirmat, vineri, pentru AGERPRES, europarlamentarul Cătălin Ivan.

"Mihai Chirica, prin toate declaraţiile sale, nu a fost nicio secundă în afara partidului şi a spus lucruri pe care toţi membrii de partid le gândesc. Liviu Dragnea şi cu cei care conduc în acest moment PSD sunt în afara partidului şi îl ţin captiv. El a spus exact ce gândesc toţi membrii de partid - şi cu Sevil Shhaideh, şi cu Ordonanţa 13, şi cu fondurile pentru primari, n-a spus niciodată altceva ce nu gândim cu toţii. Numai pentru că a avut curajul să spună a fost executat. Iar PSD astăzi nu mai este partidul social-democrat care a dus România în Uniunea Europeană şi în NATO, ci doar partidul lui Liviu Dragnea - scut pentru poate cei mai corupţi oameni din România în acest moment, cu averi uriaşe scoase în afara ţării, care fug de închisoare şi vor să rămână cu toţi banii furaţi", a declarat Cătălin Ivan. 

Vineri, Biroul Permanent Judeţean al PSD Iaşi a decis excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, precum şi a viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a preşedintelui executiv al Organizaţiei Municipale Iaşi a social-democraţilor, Sorin Iacoban. Pentru demiterea celor trei au votat 18 din cei 23 de membri prezenţi la şedinţă.

Vezi și: Cum să manânci mai puțin: trucuri pentru a fi mai deștept decât foamea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.