Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica: 'Am votat pentru ieşeni, pentru o viaţă mai bună'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a declarat că a votat pentru ieşeni şi pentru o viaţă mai bună, în timp ce ministrul Mediului, Costel Alexe, candidatul PNL la şefia CJ, a afirmat că Iaşiul are o şansă istorică să se dezvolte în următorii patru ani, potrivit news.ro.

Edilul Mihai Chirica a votat la Colegiul Octav Băncilă din centrul municipiului, el venind la secţia de votare alături de ministrul Mediului, Costel Alexe, candidatul PNL la şefia CJ Iaşi.

"Emoţiile sunt inevitabile în asemenea momente pentru că vorbim de destinul unei comunităţi. Am votat pentru ieşeni, pentru o viaţă mai bună, ceea ce cred că merităm cu adevărat, pentru proiectele depuse şi care au început să devină realitate", a spus primarul Mihai Chirica, candidat PNL pentru un nou mandat.

Citește și: Dolarul american se va prăbuşi până la sfârşitul lui 2021 - economist

Ministrul Mediului Costel Alexe, candidat PNL la preşedinţia CJ Iaşi a votat la o secţie din cartierul Copou, el afirmând că Iaşiul are o şansă istorică la dezvoltare în următorii ani.

"Iaşiul nu a înregistrat decât degradare în ultimii patru ani. Putem dezvolta judeţul, astfel încât să recuperăm decalajul dintre Moldova şi vestul ţării care s-a acutizat. Suntem obligaţi să facem administraţie în folosul comunităţii", a spus liberalul Costel Alexe.

În judeţul Iaşi, până la ora 13.00 s-au prezentat la urne 16,5 la sută dintre alegătorii înscrişi pe liste, fiind una dintre cele mai slabe prezenţe din ţară. În municipiul Iaşi votaseră până la aceeaşi oră doar 12 la sută dintre alegători.

În judeţ sunt deschise 759 de secţii de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.