Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul municipiului Giurgiu: 'Procesul de vot se desfăşoară puţin îngreunat din cauza condiţiilor speciale impuse din cauza pandemiei'

Inquam Photos / Octav Ganea
alegeri vot

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, candidat din partea Pro România pentru al treilea mandat de edil, a votat cu încrederea că proiectele de dezvoltare durabilă pentru oraş vor fi continuate, potrivit Agerpres.

Citește și: Dolarul american se va prăbuşi până la sfârşitul lui 2021 - economist

"Procesul de vot se desfăşoară puţin îngreunat din cauza condiţiilor speciale impuse ca urmare a pandemiei, dar oamenii stau liniştiţi la rând chiar dacă au de aşteptat câteva minute pentru a vota. Prezenţa la vot este bună, până acum au votat peste 10.000 de giurgiuveni dintr-un total de peste 56.000 de cetăţeni cu drept de vot. Procesul de vot se desfăşoară în condiţii bune, toate secţiile de votare sunt dotate cu măşti, mănuşi, dezinfectant şi până acum nu avem semnale că ar fi fost persoane cu febră la vot. În ceea ce priveşte votul, pot spune că am votat pentru dezvoltare durabilă, pentru un oraş inteligent şi atractiv şi am încredere că toate proiectele începute pentru oraş vor fi duse la bun sfârşit", a declarat duminică, pentru AGERPRES, Nicolae Barbu.

Nicolae Barbu a votat la secţia de votare numărul 21 din incinta şcolii numărul 8 din municipiul Giurgiu, împreună cu soţia şi cei doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.