Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul municipiului Piatra-Neamţ: Cred în capacitatea lui George Lazăr de a forma o echipă câştigătoare la PNL Neamţ

https://mesagerulneamt.ro/2020/09/andrei-carabelea-pnl-a-castigat-functia-de-primar-la-piatra-neamt/
andrei carabelea

Primarul municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că organizaţia municipală a PNL îl susţine pe prefectul George Lazăr pentru preşedinţia filialei judeţene.

"Cred în capacitatea lui George Lazăr de a forma o echipă câştigătoare la PNL Neamţ. Am ales să susţin candidatura lui George pentru funcţia de preşedinte al PNL Neamţ pentru că proiectul PNL Neamţ trebuie gândit pentru minim 10 ani de azi înainte şi eu am convingerea că George Lazăr are capacitatea de a forma o echipă câştigătoare la PNL Neamţ. Îl cunosc foarte bine pe George, suntem parte a aceleiaşi generaţii, avem abordări comune, iar decizia mea, fermă şi asumată, este că-l voi sprijini pentru funcţia de preşedinte al PNL Neamţ", a declarat Andrei Carabelea.

Preşedintele interimar al PNL Piatra-Neamţ, inspectorul şcolar general Mihai Obreja, a anunţat că liberalii din organizaţia municipală îi susţin pe George Lazăr la preşedinţia filialei judeţene şi pe Andrei Carabelea pentru preşedinţia organizaţiei municipale, scrie Agerpres.ro.

"Au existat mai multe consultări în interiorul organizaţiei noastre, iar opinia unanimă este că, pe plan local, Piatra-Neamţ şi judeţul Neamţ au nevoie de acest tandem. George Lazăr este unul dintre cei mai buni prefecţi ai ţării, care a demonstrat maturitate politică şi administrativă într-o grea perioadă, iar primarul Andrei Carabelea, care a câştigat deja o bătălie extrem de importantă, se impune ca un lider local. Tinereţea lor este completată de profesionalism, de proiectele pe care vor să le dezvolte, de dorinţa fiecăruia de a construi o echipă performantă, un PNL puternic", a precizat Mihai Obreja.

Preşedintele interimar al PNL Neamţ, senatorul Eugen Ţapu-Nazare, şi-a reafirmat sprijinul pentru George Lazăr şi Florin Cîţu.

"Pentru PNL Neamţ, principalii adversari rămân PSD şi Ionel Arsene, iar George Lazăr este un opozant foarte serios al lui Ionel Arsene. Obiectivul principal este câştigarea Consiliului Judeţean. Iar George Lazăr, împreună cu mine, a fost vârful de lance în bătălia cu Ionel Arsene şi PSD. Cunoaşte foarte bine judeţul, are o relaţie excelentă cu primarii, nu doar cu cei ai PNL. Cu George Lazăr preşedinte, PNL are o şansă reală de a învinge PSD Neamţ. În plus, are o relaţie foarte bună cu actualul premier, Florin Cîţu, poate construi şi susţine proiectele de dezvoltare ale comunităţii. Şi aici, la Piatra-Neamţ, va face o echipă foarte bună cu primarul Andrei Carabelea", a subliniat Eugen Ţapu-Nazare.

"Mulţumesc deopotrivă colegului meu Andrei Carabelea, senatorului Eugen Ţapu-Nazare, profesorului Mihai Obreja, celorlalţi colegi pentru susţinere. Sprijinul pe care l-am primit astăzi mă onorează şi mă responsabilizează, în egală măsură. Am nevoie alături de mine de oameni cu aspiraţii comune, oameni cu energie, pentru a construi un PNL puternic, o echipă unită, care să câştige toate alegerile locale în 2024", a declarat prefectul George Lazăr.

Pentru funcţia de preşedinte al filialei PNL Neamţ şi-a mai anunţat candidatura deputatul Laurenţiu Leoreanu.

Alegerile pentru conducerea filialei au loc pe data de 3 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.