Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul New York-ului anunță că toți angajații sectorului public au obligația de a se vaccina începând din 13 septembrie

New York Magazine
Bill de Blasio

Începând cu data de 13 septembrie, toți angajații din New York trebuie să fie vaccinați anti-Covid. Altfel, vor fi supuși testării săptămânale, a declarat luni Bill de Blasio, primarul orașului.

„Toți angajații orașului vor fi vizați: toți oamenii care lucrează în școlile noastre, în poliție, toți agenții orașului… Toți oamenii care sunt în birouri și în linia întâi”, spune el.

„Suntem foarte, foarte concentrați pe lupta împotriva variantei Delta a coronavirusului”, explică el. „Este vorba despre revenirea noastră, este despre ce trebuie să facem pentru a reporni New York-ul, este despre a ține oamenii în siguranță, despre a ne asigura că familiile noastre trec cu bine prin Covid”.

De Blasio avertizează că luna septembrie este cea în care se întorc majoritatea cetățenilor din vacanță, oamenii revin la birou, copiii se întorc la școală – motiv pentru care este momentul ca toți angajații sectorului public să fie complet vaccinați.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.