Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul New York-ului vrea ca elevii să învețe în școli despre criptomonede

www.gettyimages.com
eric adams

Primarul ales al New York-ului, Eric Adams, pare să își dubleze poziția pro-cripto, afirmând că școlile ar trebui să includă studiile despre criptomonede în programele lor.

Vorbind în timpul unui interviu din 7 noiembrie cu Statul Uniunii de la CNN, Adams a descris criptomoneda drept „o nouă modalitate de a plăti pentru bunuri și servicii pe întreg globul”, îndemnând școlile locale să echipeze elevii pentru „noul mod de a gândi” creat. prin tehnologia blockchain și active digitale, conform cointelegraph.com

„Trebuie să ne deschidem școlile pentru a preda tehnologia, pentru a preda acest nou mod de a gândi.”

Adams a remarcat, de asemenea, în mod anecdotic, cunoașterea surprinzător de scăzută a cripto-ului în rândul tinerilor săi constituenți. „Când am vorbit despre blockchain și Bitcoins, tinerii de pe stradă s-au oprit și m-au întrebat: „Ce este asta?””, a spus democratul în vârstă de 61 de ani.

El a indicat, de asemenea, planuri de a încuraja companiile din New York să accepte bitcoin ( BTC ) și alte criptomonede ca formă de plată, spunând că va „calca cu atenție” și „va face bine”. Primarul ales a adăugat că New York-ul trebuie să rămână un „centru al inovației, indiferent de ce este acea inovație”.

Comentariile lui Adams au fost întâmpinate cu reacții mixte din partea comunității cripto pe rețelele sociale.

Utilizatorul „ nimadows ” a declarat că studiile cripto „trebuie” să fie încorporate în programele școlare, afirmând că noii investitori trebuie să fie echipați cu „o minte deschisă și cunoștințe suficiente” înainte de a înfrunta piețele activelor digitale.

Alții au criticat propunerea, „InnocenceCapit1” caracterizând criptomoneda drept „gunoi speculativ”. Școlile ar trebui să se concentreze mai întâi pe „predarea cu succes a matematicii, istoriei, științei, limbii și a conceptelor financiare reale”, au adăugat ei .

Invocând recentele critici aduse lui Adams de la economistul de la Harvard Jason Furman, utilizatorul de Twitter „OnlyAPrimate” a descris recenta majoretă a primarului ales pentru activele digitale ca fiind „un fel de nenorocită”, având în vedere intenția lui Adams de a primi primele trei salarii de primar sub formă de BTC.

„Îmi place foarte mult , Eric Adams , dar nu cred că descrierea de locuri de muncă este de pompare un cripto-monedă care [el] este pe cale să fie plătit în. Pare un fel de grifty“ , au postat .

Înrudit: Primarul ales al New York-ului, Eric Adams, își va lua primele trei salarii în Bitcoin

Platforma de politici a viitorului primar include transformarea orașului în hub-ul cripto al SUA. Adams a mai spus într-un interviu de miercuri cu Bloomberg Radio că intenționează să exploreze crearea unei monede criptografice de oraș în New York, similară cu MiamiCoin .

New York nu ar fi primul oraș din SUA care va implementa un program de studii care include cripto. În luna martie a acestui an, Camera Reprezentanților din Georgia a adoptat un proiect de lege prin care se cere oficialilor din domeniul educației de stat să implementeze un program de educație financiară, inclusiv cripto, în licee.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.