Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul PNL care a bătut un poliţist local a fost condamnat

judecator justitie

Primarul comunei prahovene Podenii Noi, Mihai Alionte (PNL), a fost condamnat definitiv, joi, la un an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă, după ce în anul 2019 a bătut un poliţist local. Presa locală a relatat că primarul l-ar fi bătut pe polițist chiar în sediul primăriei.

Conform portalului instanţelor de judecată, Curtea de Apel Ploieşti a respins apelul formulat de inculpat împotriva sentinţei Judecătoriei Ploieşti, care l-a condamnat pentru purtare abuzivă la un an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Primarul este obligat, prin sentinţă, să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 zile, în cadrul Bisericii din Podenii Noi sau în cadrul Şcolii de coordonare Podenii Noi.

De asemenea, el va plăti suma de 2.000 lei către partea civilă Dobrogeanu Laurenţiu, reprezentând cheltuieli de judecată.

Potrivit sentinţei pronunţată de instanţa de fond, Alionte este obligat şi la plata sumei de 2.000 de lei către Dobrogeanu Laurenţiu, reprezentând daune morale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.