Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 4, medicul Daniel Băluță, apel la responsabilitate în contextul înmulțirii cazurilor de COVID-19

Primaria Sectorului 4
Daniel Baluta

Bucureștiul se află la un pas de starea de urgență. Explozia noilor cazuri de infectare cu noul coronavirus a determinat Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență să decidă închiderea, de astăzi, a cafenelelor restaurantelor, cinematografelor și teatrelor.

O altă decizie a CMBSU este aceea de intensificare a protejării copiilor și, începând de astăzi, pe o rază de 100 de metri în jurul școlilor este obligatorie purtatarea măștilor de protecție.

Primarul reales al Sectorului 4 a acționat prompt și a afișat, în proximitatea unităților școlare din sector, afișe vizibile, prin care îndeamnă populația la o maximă responsabilitate pe acest fond al răspândirii majore a SARS-CoV-2.

Edilul Sectorului 4, medicul Daniel Băluță, face apel la cetățeni să poarte măștile de protecție măștii pe o distanță de 100 de metri în jurul școlilor.

”Purtați masca! Aveți grijă de voi și de membrii familiei voastre! Fiți responsabili, mai ales atunci când vă duceți copiii la școală!

De astăzi, suntem obligați prin lege sa purtăm masca oriunde în jurul școlilor, distanțe mai mici de 100 de metri. Atât ca primar, cât și ca medic, vă rog să respectați întocmai normele legale! Doar așa putem rămâne cu toții sănătoși! ”, scrie Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.