Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 5, audiențe live: val de persoane nevoiașe și o cununie în post

captură facebook
Piedone Ferentari

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, s-a filmat în timp ce ținea audiențe. Biroul acestuia s-a umplut de persoane nevoiașe care au apelat la primărie pentru a primit sprijin. Pe final, Piedone, a oficiat și o nuntă în post.

"Povestea următoare este reală, ca sufletele capitolelor sale. Nu dau nume, nici prenume... Sunt EI cu ale LOR toate. Și sunt ai comunității. Nu trebuie să le comentăm poverile, nici filosofiile personale. Putem doar să-i sprijinim, dacă putem! Și să-i mulțumim Mântuitorului ca-n Saptămâna Patimilor nu colindăm străzile în cautare de ajutor... Oamenii sunt diferiți. Mulți s-au întâlnit în drum doar cu năpasta, fie că-s muncitori sau leneși, fie că-s buni sau ba la suflet!

Așa e viața aceasta și... o știm cu toții. De pe scaunul în care m-a trimis comunitatea... caut să ajut, așa cum pot, întreaga comunitate. Indiferent de camasă, de pantof, de blazon, ori de etnie. Când spunem că încercăm să facem imposibilul... posibil, nu cernem cu sita! Încercăm pentru toți! Că așa-i in familie: Toți pentru unul! Cât privește cununia civilă din epilog... Primarul Piedone le urează FERICIRE! Și copii mulți! Și o casă trainică!

Da, este Saptămâna Mare, este post și nu se petrece! A fost alegerea celor doi îndrăgostiți, însă. Iar primarul și-a făcut datoria și i-a căsătorit așa cum și-au dorit! Cununia civilă nu are o relevantă spirituală și nu este reglementată de Sfânta Biserică! Cununia religioasă a proaspeților soți va avea însă o altă data în calendar, alte valente și cu totul alte emoții.

Cu respect, primarul Piedone", scrie Cristian Popescu Piedone.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.