Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vrea cooptarea primarilor în BPJ al PNL Timiş, cu statut de personalităţi, dar cu drepturi depline de vot

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat vineri că, la propunerea sa, colegii din Biroul Politic Judeţean (BPJ) al PNL Timiş l-au mandat să le propună primarilor din judeţ care nu sunt membri în Birou să accepte să primească statut de "personalităţi", dar care să aibă drepturi depline, egale cu ale membrilor BPJ. "În şedinţa de BPJ al PNL Timiş de joi le-am propus colegilor să mă mandateze să vin înspre primarii care nu au fost aleşi membri în BPJ cu oferta de a fi cooptaţi acum cu statutul de personalităţi, dar cu drepturi depline de vot, ca şi ale celorlalţi membri. Sper să primesc un răspuns favorabil şi să terminăm cu aceste lupte interne care fac foarte mult rău partidului", a afirmat Nicolae Robu.

Liderul liberalilor timişeni a precizat pentru Agerpres că nu vede niciun motiv pentru care edilii în cauză să nu accepte. "Înţelegând lucrurile corect, dacă noi ne luptăm între noi, adversarii politici vor jubila. Nu îmi fac griji pentru mine, pentru că toate sondajele arată că eu am solidaritatea cetăţenilor, dar este păgubos pentru partid, fiindcă partidul pierde, a pierdut şi în 2016, lăsând în ochii cetăţenilor imaginea unei organizaţii dezbinate. Noi ne putem contrazice cât vrem în interiorul partidului, divergenţa de opinii nu este delict (...), vreau să facem treabă bună împreună. (...). Le-am transmis mesajul, pentru că nu puteam să trecem direct la numirea lor, fără acceptul lor", a spus Nicolae Robu.

În discuţie sunt circa 10 primari, iar liderul liberal susţine că o parte dintre aceştia nu au dorit ei înşişi să devină membri ai BPJ, pentru că nu aveau timp să vină săptămânal la şedinţe. În aprilie 2017, Nicolae Robu a câştigat cel de-al doilea mandat de preşedinte al organizaţiei, principalul mesaj transmis colegilor săi de partid fiind cel de unitate, cooperare şi de transparenţă în actul administrativ şi politic şi l-a avut contracandidat pe primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica, cel care a primit aproape jumătate din sufragiile câştigate de Robu. Liderul PNL Timiş declara atunci că are un "sentiment amar faţă de unele întâmplări lipsite de fairplay din partea opozanţilor săi din PNL Timiş, care au lovit în onoarea lui aşa cum niciun psd-ist nu a făcut-o".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.