Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Tudorache va amenda tot sectorul 1 în 2020

arhiva personala
Tanase Stamule

Liberalii susțin că în Sectorul 1 al Capitalei se întâmplă lucruri demne de science fiction. Un exemplu în acest sens ar fi un Capitol din Bugetul pentru 2020 propus de primăria condusă de social-democratul Dan Tudorache. De exemplu... la Capitolul amenzi se preconizează încasări cu de aproape 30 de ori mai mari decât în 2019.

”Pe pagina Primăriei Sectorului 1 se dezbate zilele acestea bugetul sectorului 1. Spre surprinderea mea, există tot felul de date science fiction în acest buget. Cel mai mult sare în ochi capitolul « Amenzi, penalități și confiscări » unde primăria își propune să strângă aproape 336 de milioane de lei. Unii ar putea crede aceste cifre dacă nu ar ști că totalul amenzilor pe anul 2019 a fost de 19 milioane de lei.

Există două explicații:

1. Tudorache vrea să amendeze tot sectorul 1 în 2020

2. S-au pus cifre false în buget pentru a umfla artificial zona de venituri și a permite primăriei să facă achiziții pe bani fictivi.

Sunt curios dacă doamna Trascaianu, șefa DITL Sector 1 a semnat așa ceva sau cineva din primărie i-a falsificat semnătura. În mod evident ceva este în neregulă aici ! Astăzi un lucru este clar : Tudorache vrea să îi amendeze pe toți ! ”, e de părere Tănase Stamule, consilierul economic al premierului Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.