Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul unei comune din județul Botoșani a pierdut calitatea de membru al PNL

renasterea.ro
primar

Primarul comunei Păltiniş din judeţul Botoşani, Costel Romanescu, a pierdut calitatea de membru al PNL, în baza unei decizii adoptate, luni, de Biroul Permanent Judeţean al formaţiunii politice, potrivit Agerpres.

Forurile de conducere ale filialei PNL au decis, cu vot majoritar, "radierea primarului comunei Păltiniş, Costel Romanescu, din baza de date a Filialei PNL Botoşani conform Art. 22, Alin. 2, lit. C din statutul PNL".

Citește și: Marcel Ciolacu intervine în haosul politic din R. Moldova: 'Această criză poate degenera și acest lucru nu este de dorit'

"Decizia a fost luata ca urmare a numeroaselor acţiuni şi atitudini publice ale domnului Romanescu care au fost în neconcordanţă cu prevederile statutare", se arată într-o postare pe contul de Facebook al PNL Botoşani. 

Măsura de radiere a lui Romanescu din baza de date a PNL are loc după ce liberalii au pierdut alegerile europarlamentare în comuna Păltiniş, în condiţiile în care, la precedentele scrutinuri, PNL a obţinut acolo o majoritate clară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.