Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul unui oraş din Filipine oferă o indemnizaţie angajaţilor administraţiei locale pentru a merge la întâlniri de Ziua Îndrăgostiţilor

www.gazetadebuzau.ro
Sfântul Valentin, inimi, dragoste, Valentine's Day

Primarul unui oraş din sudul Filipinelor oferă o indemnizaţie angajaţilor administraţiei locale care nu se află într-o relaţie pentru a-i încuraja să meargă la întâlniri de Ziua Îndrăgostiţilor, informează DPA.

Angajaţii administraţiei locale din Jose Abad Santos, un oraş situat la 1.100 de kilometri sud de capitala Manila, vor putea, de asemenea, să îşi ia liber de Ziua Îndrăgostiţilor, celebrată lunea viitoare, după ce vor prezenta dovada că merg la o întâlnire, a declarat primarul Jason John Joyce.

Edilul a precizat că nu vor fi folosite fonduri publice pentru indemnizaţia de 2.000 de pesos (40 de dolari) destinată Zilei Îndrăgostiţilor, aceasta urmând să fie plătită din banii săi personali, potrivit Agerpres.ro.

Joyce şi-a anunţat pentru prima dată oferta pe 8 februarie, printr-o postare pe Facebook, întrebând: "Aveţi deja o întâlnire pe 14 februarie?'.

Cei care doresc să îşi ia liber şi să primească indemnizaţia trebuie să prezinte dovada faptului că au o întâlnire pe 14 februarie, arătând capturi de ecran ale mesajelor de pe reţelele de socializare sau ale SMS-urilor de pe telefonul mobil.

De asemenea, ei trebuie să furnizeze "o fotografie a persoanei cu care s-au întâlnit la întoarcerea la locul de muncă pe 15 februarie", în caz contrar fiind nevoiţi să restituie indemnizaţia, a precizat primarul în postarea sa.

Pentru a beneficia de ofertă, întâlnirile nu trebuie să fie cu persoane cu care cei care solicită indemnizaţia au deja o relaţie sau cu care sunt căsătoriţi, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.