Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul USR Dominic Fritz și-a IMPUS PROPRIUL PENAL în funcție publică: director de companie locală, condamnat

Facebook.com/Dominicprimar
dominic fritz

Circ penal la Timișoara. Noul primar, ales de mulți timișoreni mulțumită promisiunilor privind depolitizarea administrației locale, a numit un condamnat penal în fruntea societății locale de termoficare. Colterm se află în prag de faliment de mai mulți ani.

Citește și: Florin Cîțu DĂ BOMBA! PRIMUL SPOR care li se va TĂIA bugetarilor: Am descoperit sporuri de care nu știam că există

Bogdan Nanu, noul director general al Colterm SA, sprijinit în această funcție de primarul Dominic Fritz, a fost condamnat penal pentru infracțiuni financiare, a dezvăluit, ieri, renasterea.ro. În primăvara anului 2000, Nanu a fost numit administratorul firmei Super Tex SRL. pe care doi investitori germani au înființat-o în Timișoara. La începutul verii anului 2001, sesizați de alt angajat al firmei, vorbitor de limbă germană, că Bogdan Nanu își face de cap cu banii societății, patronatul a trimis doi reprezentanți la Timișoara, care l-au dat afară pe tânărul administrator, numind altă persoană în locul acestuia. De la acea dată până la finele lui 2001, noua echipă de conducere a firmei s-a străduit să pună cap la cap toate documentele contabile ale Super Tex, lăsate vraiște de domnul Nanu, și să calculeze prejudiciul lăsat în urma sa de actualul director general al Colterm. Prejudiciul calculat – 453.102.815 lei vechi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.