Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăvara diasporei - Prezentarea platformei Româna Împreună

pana limba romana
Cum ajutăm noua generație din afara României să își formeze o identitate etnică pozitivă și să păstreze limba română? Vă invităm la dialog și la o sesiune de prezentare a resurselor educaționale și a bunelor practici disponibile pe platforma Româna Împreună. Acest eveniment face parte din seria de evenimente Primăvara Diasporei și este organizat de asociația Edustudio Helsinki la invitația Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Sesiunea de prezentare va fi difuzată LIVE pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni și pe pagina evenimentului joi, 11 martie, 18:30 - 19:30 EEST.Vă așteptăm!

Ce este Româna Împreună? Româna Împreună este un proiect Edustudio Helsinki care își propune să promoveze parteneriatele dintre familii, profesori și comunități pentru formarea și dezvoltarea sustenabilă a educației în limba maternă în afara României.Prin această inițiativă ne dorim să împărtășim resurse educaționale de calitate și bune practici, pentru sprijinirea limbii române începând cu educația timpurie până la nivel școlar. Mai multe detalii pe www.romanaimpreuna.ro

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.