Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele concluzii după consultările Iohannis - PNL: lista noilor miniștri mai are de așteptat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat vineri, dupa o discutie de circa 15 minute cu presedintele Klaus Iohannis pe tema caii de urmat dupa demiterea Guvernului, ca liberalii isi vor asuma guvernarea daca nu se ajunge la un consens pentru anticipate:

  • Am prezentat mandatul acordat de PNL. Pozitia PNL e foarte clara. In cazul in care exista posibilitatea unui acord in vederea anticipatelor, noi sustinem revenirea la popor. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil si in cazul in care ne va solicita Presedintele sa formam Guvernul, PNL este pregatit sa isi asume raspunderea.
  • Despre alti posibili parteneri de guvernare: Suntem la debutul consultarilor, vom urmari pozitiile exprimate de partide la consultari. Formatiunile care au contributi la caderea guvernului PSD sa continue un proiect comun. Propunerea PNL de premier sunt subsemnatul. Asteptam decizia Presedintelui. Daca vom fi chemati sa formam guvernul vom discuta cu toti posibilii parteneri si vom veni cu un program de guvernare.
  • PNL e pregatit sa preia guvernarea de mult timp.
  • Sunt extrem de riguros in respectarea legii, democratiei, statutului PNL, imi respect toti colegii, din aceasta cauza nu vehiculez nume de ministri. Voi prezenta public o lista a cabinetului numai dupa decizia forului statutar PNL si a discutiilor cu alte partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.