Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele declarații ale Simonei Halep, după ce s-a retras de la Doha: 'Sunt foarte supărată și frustrată de această problemă' / VIDEO

Simona Halep

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de al Doha, în urma accidentării suferite în meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finală. După ce a efectuat un RMN, Simona Halep a aflat că ar avea tendinită și lichid la unul dintre picioare, urmând să lipsească până la turneul de la Indian Wells (5 martie).

Deși nu a fost anunțat care picior este cel cu probleme, cel mai probabil este vorba despre cel drept, care îi dă bătăi de cap după Australian Open, scrie gsp.ro.

Citește și: Dezvăluire ȘOCANTĂ a lui Mihai Gâdea! Ce i s-a întâmplat directorului Antena 3

Simona Halep, 26 de ani, a acuzat dureri în timpul meciului din sferturi, câștigat în două seturi împotriva americancei Catherine "CiCi" Bellis, scor 6-0, 6-4. Simona l-a chemat pe Andrei Pavel înainte de a servi pentru meci și i-a spus, vizibil afectată: "Mă doare piciorul".

"Sunt surprinsă că am putut juca trei meciuri şi să le câştig. Am simţit durere în fiecare zi, aşa că nu a fost uşor să mă descurc. Nu am avut suficient timp să mă recuperez înainte de acest turneu, dar azi a fost prea mult şi am decis să mă opresc. RMN-ul a arătat că am fluid şi o tendinită al cel de-al patrulea deget. trebuie să am grijă de el şi să mă gândesc la sănătate mai întâi. Cu siguranţă, nu voi mai juca nimic până la Indian Wells. Voi decide înainte de Indian Wells dacă voi juca. O să văd dacă mă voi putea recupera până la Indian Wells. Știu cât pot să îndur când vine vorba despre durere, dar știu și când să pun stop. Sunt foarte supărată și frustrată de această problemă, e prima oară când mă retrag în semifinale. Azi am simțit nevoia să spun stop, fiindcă așa e mai bine", a explicat Simona Halep.

Citește și: Ce se va întâmpla cu DOCUMENTUL MOMENTULUI – Ministrul Finanțelor oferă ULTIMELE detalii .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.