Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele imagini cu deținutul Szombor Meszaros, care a reușit să fugă de sub nasul gardienilor ANP - Acesta a luat o mașină la ocazie / VIDEO

IGPR
condamnat

E alertă de grad zero în Capitală! Deținutul Szombor Meszaros, condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor, a evadat marţi din duba penitenciarului Rahova, în timp ce era transportat la o clinică privată din Bucureşti pentru investigații medicale.

  • Marți, 09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă sigurantă, aflat în custodia Penitenciarului- Spital Bucureşti- Rahova, a părăsit mijlocul de transport deținuți, staționat în zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr 24, sector 2, București”, este anunțul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Individul care este căutat de jandarmi şi poliţisti a fugit din ambulanţa care îl transporta la o clinică privată pentru un computer tomograf, apoi a luat o maşina la ocazie. STIRIPESURSE.RO vă prezintă primele imagini cu momentul în care se urcă într-o Dacie Logan MCV.

Potrivit unor surse judiciare, șoferul care l-a luat la ocazie a fost audiat. Acesta a spus că nu îl cunoștea, l-a dus la câteva străzi distanță și l-a lăsat acolo având în vedere că evadatul nu avea bani să-l plătească.

Szombor Meszaros era încadrat la regim de maximă siguranță şi este considerat un individ extrem de periculos.

Deţinutul are înălţimea de 1,80 m, statură atletică, ochi albaştri, sprâncene arcuite, faţă ovală, ten deschis, păr saten, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii mijlocului de transport detinuti purta tricou de culoare inchisa cu desen alb in zona pieptului si vesta de culoare inchisa, pantaloni de trening închişi la culoare şi adidasi alb cu roşu şi talpa neagră. Deţinutul a fost dat deja în urmărire şi consemn la frontieră.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.