Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele imagini cu Nicuşor Stanciu la Anderlecht: Ce număr va purta pe tricou

Nicusor Stanciu

Stanciu a semnat cu Anderlecht si a devenit cel mai scump jucator din istoria campionatului belgian. Mijlocasul roman a plecat de la Steaua pe 9,8 milioane de euro, cea mai mare suma platita vreodata pe un jucator din Liga I. Stanciu a trecut vizita medicala si a semnat contractul. Anderlecht a publicat deja un mesaj de bun venit pentru jucatorul roman, care a ales tricoul cu numarul 73. Stanciu avea numarul 10 la Steaua, dar in Belgia va trebui sa munceasca pentru el. Pana atunci se multumeste cu combinatia 7+3.

Belgienii nu stiu foarte multe despre Stanciu si sunt curiosi sa afle cat mai multe despre transferul record al lui Anderlecht. Mircea Rednic spune ca romanul are potential sa-i calce pe urme suedezului Par Zetterberg, nume legendar pentru Anderlecht. "Vede spatiu acolo unde nu il vede nimeni. El poate sa dribleze si sa marcheze cu usurinta. Poate fi noul Par Zetterberg.", a spus antrenorul roman.

Un alt roman care a jucat in Belgia completeaza. "Pretul pare cam mare. Dar el tine publicul cu sufletul la gura cu fiecare atingere de balon. Are tehnica, viteza, paseaza excelent, este foarte spectaculos, dar nu la fel de experimentat precum Chipciu", a spus Tibor Selymes, conform sport.ro.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.