Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele probleme la iPhone 8. De ce se CRAPĂ telefoanele

economictimes.indiatimes.com
apple

După Samsung, cu Galaxy Note 7, a venit rândul producătorului Apple să aibă probleme, cu telefoanele iPhone 8. Tot mai mulți utilizatori din întreaga lume reclamă că smartphone-urile se crapă din cauză că se umflă bateria.

Potrivit The Guardian, până în prezent, cel puțin cinci cazuri au fost semnalate în toată lumea, de la Hong Kong, Japonia, Taiwan, Canada ori Grecia.

Citeşte şi: Ministrul Transporturilor a făcut ANUNŢUL: Ce planuri are pentru Portul Constanţa

Site-urile de tehnologie au relatat în ultima vreme despre problemele iPhone 8, preluând fotografii postate de utilizatori pe rețele de socializare.

Fotografiile arată cum ecranele smartphone-urilor Apple se dezlipesc de carcasa de aluminiu. Oficialii Apple au spus pentru The Guardian că sunt la curent cu problemele relatate de site-urile de tehnologie și că investighează cazurile apărute.

Primul caz de iPhone 8 Plus cu baterie umflată a apărut în Taiwan. La cinci zile după ce a cumpărat smartphone-ul, clienta l-a trimis înapoi reprezentanței Apple.

Apple nu este primul mare producător care se confruntă cu astfel de probleme. Anul trecut, competitorul Samsung a fost nevoit să recheme toate modelele Galaxy Note 7, după ce apăreau tot mai multe cazuri de combustie din cauza bateriei. Peste 100 de incidente au fost confirmate, iar gigantul sud-coreean a suferit pagube de miliarde de dolari din cauza problemelor.

Citeşte şi: Fost premier, replică la 'taxa pe coteţ' a lui Vosganian. Ce îl sfătuieşte pe fostul ministru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.