Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul an în care sărbătorile de iarnă sunt celebrate la Turnul Chindiei din Târgovişte

Targul de Craciun Craiova
targ de craciun craiova

Concerte, un patinoar, căsuţe cu dulciuri şi băuturi calde vor face parte din programul manifestărilor pregătite în acest an de sărbătorile de iarnă, pentru prima dată la Turnul Chindiei din Târgovişte, a anunţat, joi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, potrivit Agerpres.

"Crăciun la Turn! Pentru prima dată în judeţul Dâmboviţa, sărbătorile de iarnă vor fi celebrate în incinta Curţii Domneşti. Aşadar, Consiliul Judeţean Dâmboviţa are privilegiul să vă invite încă din prima zi a lunii decembrie, de la ora 17,00, la un concert dedicat Zilei Naţionale. Pe scena din Curtea Domnească vor urca Trupa Distinto, Zavera Band şi Diana Matei & Taraful Cleante", a scris preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, pe pagina sa de Facebook.

Pe parcusul lunii decembrie, la Curtea Domnească din Târgovişte se vor afla un patinoar, căsuţe cu dulciuri, ciocolată, ceaiuri şi alte băuturi calde, precum şi multe decoraţiuni de Crăciun.

"De asemenea, Curtea Domnească va fi luminată de mii de luminiţe, iar colindătorii din întreg judeţul îi vor încânta pe toţi cei care vor petrece Crăciunul la Turn", a mai menţionat preşedintele CJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.