Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul antrenor al lui Ghiţă Mureşan în NBA, Wes Unseld, şi fost mare jucător în liga nord-americană, a decedat la vârsta de 74 de ani

Foto gsp.ro
ghita muresan kobe bryant

Primul antrenor al lui Ghiţă Mureşan în NBA, Wes Unseld, şi fost mare jucător în liga nord-americană, a decedat la vârsta de 74 de ani. Big Ghiţă a transmis un mesaj de condoleanţe, anunță news.ro.

”Odihneşte-te în pace, Wes Unseld, primul meu antrenor în NBA! Un mare jucător şi un om şi mai bun. Gândurile şi rugăciunile mele sunt cu familia lui”, a transmis Ghiţă Mureşan, miercuri, alături de fotografii cu regretatul antrenor şi jucător din NBA.

Citește și: Augustin Zegrean, reacție după decizia CCR cu privire la mandatele aleșilor locali: ‘Nu mai au suport să stea acolo, pentru că mandatul lor a expirat’

Vestea a fost dată, marţi, de Washington Wizzards, care a menţionat într-un comunicat de presă că Unseld avea mai multe probleme de sănătate.

Wes Unseld a jucat în NBA între anii 1968-1981. După încheierea carierei de jucător a activat la Washington ca antrenor principal sau secund, precum şi ca manager general şi vicepreşedinte.

Citește și: Gestul de curaj al unui polițist din Bihor: a refuzat o mită de 1.000 de euro

În 1993, când Ghiţă Mureşan ajungea în NBA, a lucrat chiar cu Wes Unseld la Washington Bullets, cum se numea pe atunci, care a antrenat echipa între 1988-1994.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.