Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul conflict PNL-PDL! Vasile Blaga: ”Nu poți să pui precondiții!”

blaga ant

În timp ce Vasile Blaga a spus că nu vrea să se discute, deocamdată, despre un candidat comun, Sorin Frunzăverde, vicepreședinte PNL și fost coleg în PDL cu Blaga, a anunțat că Crin Antonescu ar trebui să fie alesul. ”Mă miră că Frunzăverde face declarații de genul acesta. Nu poți să vii să pui precondiții. Chiar dacă PNL are conducere interimară, nu ne împiedică să discutăm cu ea. Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale de la toamnă și, apoi, cele generale din 2016. În afara lui Răzvan Ungureanu, eu aș discuta și cu Mihai Neamțu care a fost onest cu PDL și nu a atacat niciodată partidul nostru. Eu țin foarte mult la el și îl apreciez. Putem constitui alternativa serioasă la PSD. Pe Emil Boc nu l-am luat la negocieri pentru că nu este șef de organizație. Dar, echipele de negociatori se vor mări cu timpul.”, a comentat liderul PDL la b1tv.

Blaga exclude o fuziune PNL-PDL. Are și argumente. ”Alianțele au produs mai multe voturi decât fuziunile, dar după 2016 va trebui să facem un mare partid de centru dreapta.”, a spus ședul PDL.

PMP stă la rând

Vasile Blaga nu vrea să negocieze și cu PMP. Motivul: Elena Udrea și Traian Băsescu au atacat PDL-ul în ultimele luni. Așa că Mișcare Populară este pusă în așteptare în coaliția de dreapta. ”Cu ceilalți o să discutăm pe urmă. Noi nu excludem pe nimeni. Dacă vor veni și alte partide de dreapta, noi îi așteptăm să vină. Așteptăm să vedem ce va fi la PMP după Congresul lor de luna viitoare și vedem.”, a completat Blaga. Președintele PMP, Eugen Tomac, spune că este dispus să ajute la înlăturarea de la putere a alianței PSD-UNPR-PC. ”Vrem și noi oprirea procesului de pesedizare a țării. Nu cred că o să rămânem pe afară.”, a declarat acesta.

Citește și Frunzăverde, despre viitorul candidat al dreptei la preşedinţie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.