Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul dintre cei trei bebeluşi internaţi la Maternitatea Bega şi confirmaţi cu COVID-19 a fost externat din spital

observator.tv
bebelus

Primul dintre cei trei bebeluşi internaţi la Maternitatea Bega şi confirmaţi cu COVID-19 a fost externat din spital, după ce s-a vindecat. Beleluşul a fost preluat de mama lui, şi ea vindecată de coronavirus, care a venit din judeţul Hunedoara, cu o ambulanţă, potrivit news.ro.

Bebeluşul, care s-a născut la Maternitatea Odobescu şi care a contactat noul coronavirus, ca şi mama lui, s-a aflat aproape trei săptămâni în grija medicilor de la Maternitatea Bega din Timişoara.

Citește și: Vor începe să se audă zgomote de cătușe la CFR? Corpul de Control al prim-ministrului a trimis un raport la DNA

Potrivit medicilor, bebeluşul a fost asimptomatic, iar starea sa a evoluat foarte bine. După două teste negative, bebeluşul a fost externat, în cursul zilei de marţi.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

Mama bebeluşului a venit cu o ambulanţă din Valea Jiului, din judeţul Hunedoara, de unde locuieşte, pentru a-l prelua pe copil. Femeia a fost şi ea infectată cu COVID - 19, după ce a născut la Maternitatea Odobescu din Timişoara, apoi a ajuns la Maternitatea Bega care este spital - suport. Mama bebeluşului a fost externată în urmă cu mai multe zile, însă bebeluşul a rămas în spital, până la vindecare.

Alţi doi bebeluşi infectaţi cu COVID-19 mai sunt internaţi la Maternitatea Bega. Ei se simt bine şi în scurt timp vor ajunge şi ei la mamele lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.