Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul lider politic SCANDALIZAT de declarațiile Monicăi Anisie: 'Opriți prostia! Opriți distrugerea Educației. Acestă femeie Incompetentă nu înțelege'

Inquam Photos / George Calin
Monica Anisie

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, afirmă că mai puţin de 1% dintre elevi, cadre didactice sau personal didactic auxiliar s-au infectat în spaţiul şcolii, însă explică faptul că măsura de suspendare a cursurilor faţă în faţă a fost luată din solidaritate cu medicii.

Victor Ponta, președinte al PRO România și fost premier, o numește ”femeie incompetentă” pe profesoara de limbă română numită de PNL ministru al Educației, după declarațiile făcute la PRO TV și promite redeschiderea școlilor și testare profesorilor și a personalului nedidactic, dacă ajunge la putere.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

”Opriti prostia! Opriti distrugerea Educatiei prin suspendarea cursurilor cu prezenta fizica a profesorilor si elevilor ! Opriti catastrofa economica prin blocarea parintilor acasa alaturi de copii!

Acesta femeie incompetenta nu intelege ca si medicii si personalul din spitale au copii care TREBUIE sa mearga la Scoala ( oricum nu au cu cine sa ii lase acasa cat timp ei muncesc) !

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

Acesta femeie Incompetenta nu intelege ca rata de infectare “sub 1%” dovedeste ceea ce spun OMS si toti specialistii internationali - ca scolile trebuie sa ramana deschise / ca nu scolile sunt focare de infectare!

PROMISIUNEA noastra : scolile vor ramane deschise - personalul didactic si nedidactic va fi testat, conditiile de igiena si protectie implementate - dar scolile raman deschise ( doar acelea in care se constata un numar semnificativ de infectari se suspenda pe durata determinata necesara pt procedurile sanitare)!”, este mesajul lui Victor Ponta.

Citește și: Raed Arafat: ‘Petrecerile, aniversările și sărbătorile sunt interzise. Poliția are baza legală ca să dea amenzile pe tulburarea liniștii publice’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.