Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul magazin de tipul shop-in-shop deschis în România, deschis la Târgu Jiu: Flanco și Kaufland au făcut acest parteneriat

Inquirer Magazine
China Magazin

Flanco Retail a deschis, în parteneriat cu Kaufland România, primul magazin de tipul shop-in-shop, în Târgu Jiu, informează Agerpres. Magazinul Flanco shop-in-shop din interiorul Kaufland Târgu Jiu este deschis clienţilor din luna august. Conceptul presupune îmbinarea a două magazine în acelaşi spaţiu comercial, fiecare funcţionând separat, ca magazine independente. Acest proiect îşi propune să le aducă clienţilor o gamă variată de electronice, produse IT şi telecom, electrocasnice mici şi mari şi să le ofere, în acelaşi timp, posibilitatea să-şi facă şi cumpărăturile de strictă necesitate.

Până la finalul acestui an, proiectul urmează să fie dezvoltat şi implementat şi în alte spaţii Kaufland din România.

Magazinul Flanco are o suprafaţă de 350 mp, iar clienţii care îl vizitează pot găsi de la electrocasnice mici, precum cele pentru bucătărie, îngrijire personală şi tehnologie, până la electrocasnice mari - aparate frigorifice, echipamente incorporabile, aragazuri şi maşini de spălat. De asemenea magazinul funcţionează ca punct de ridicare pentru comenzile plasate online, pe flanco.ro.

Magazinul Kaufland din Târgu Jiu are o suprafaţă de aproximativ 6.350 metri pătraţi şi o gamă variată de produse de calitate la preţuri avantajoase. Alături de produsele alimentare şi de un raion de peşte, clienţii au la dispoziţie şi produse de menaj, textile, papetărie, jucării, articole de sezon, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

"Vedem acum cum se concretizează un proiect la care am lucrat foarte mult, din dorinţa de a le oferi clienţilor noştri cât mai multe variante în ceea ce priveşte achiziţionarea unui produs electrocasnic. Încă de la început, unul dintre obiectivele principale ale Flanco a fost să aducă clienţilor servicii şi produse din cele mai diverse, şi, cel mai important, să se adapteze cu soluţii noi la orice nouă situaţie. Noul Flanco Shop in Shop din cadrul Kaufland Tg. Jiu este exact genul acesta de soluţie, potrivită vremurilor în schimbare", a declarat Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajaţi, compania deţine o reţea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 oraşe ale României.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajaţi în 8 ţări şi o reţea de 133 de magazine în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.