Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul mare atac la Sevil Shhaideh: Legăturile cu dictatorul Bashar al-Assad / VIDEO

agerpres.ro
sevil shhaideh

La doar o zi dupa ce a fost nominalizată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea pentru funcţia de premier, apar primele atacuri dure la imaginea optiunii PSD pentru Palatul Victoria, Sevil Shhaideh. Acestea nu se leaga direct de Shhaideh, ci de sotul acesteia despre care se spune ca ar fi fanul dictatorului sirian, Basshar al-Assad.

Deşi preşedintele Klaus Iohannis nu a acceptat-o până acum, problemele au apărut deja. Cei de la riseproject.ro spun că soţul social democratei ar avea legături cu dictatorul sirian, Bashar al-Assad.

Citeşte şi: Ce spun liberalii după anunţul lui Klaus Iohannis: De ce a amânat şeful statului răspunsul

Mai exact, sursa citată spune că Shhaideh poate introduce România în mijlocul unor controverse diplomatice privind conflictul din Siria. Akram Shhaideh, soțul acesteia îşi manifestă simpatia pe reţelele de socializare pentru Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internațională de crime de război. Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, chiar el sirian, transmite mesaje pro-Assad, folosește simbolurile loialității față de regimul de la Damasc și critică atât rebelii, cât și liderii arabi și vestici care susțin revoluția siriană.

Vezi şi: Klaus Iohannis, ȘAH la PSD: Desemnarea premierului, după Crăciun

Akram Shhaideh publica în 2011 un articol în care punea revolta populară pe seama organizației Frații Musulmani. Acesta critica opoziția și denunța interesele externe mascate sub umbrela apărării drepturilor omului: „Frăția Musulmană este partidul-cheie în lupta împotriva puterii și împotriva oricărei forme de guvernare: civilă, militară și științifică”, scria soțul lui Sevil Shhaideh.   „A fi în opoziție nu înseamnă mirosul trădării și a arăta lipsă de respect pentru credință și patrie sub pretextul schimbării și evoluției”, critica omul de afaceri opoziția siriană, mai spune sursa citată.

O înregistrare video cu soțul lui Sevil Shhaideh poate fi vizionată mai jos.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.