Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul mesaj al lui Mihai Covaliu după ce a fost ales şef al COSR

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mihai Covaliu

Noul președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, marți, după alegerea sa, că ''această funcție este o imensă responsabilitate''.

''Mulțumesc membrilor Adunării Generale (a COSR) pentru votul de încredere primit. Sunt conștient că această funcție este o imensă responsabilitate, având în vedere reprezentarea sporturilor la Jocurile Olimpice. Bineînțeles că starea actuală a sportului românesc nu ne poate satisface, îmi exprim dorința ca toți membrii COSR, ai federațiilor, antrenorii și sportivii să mi se alăture în efortul comun pentru redresarea sportului românesc și readucerea lui în elita mondială. Asigur că voi avea un dialog permanent cu autoritățile centrale și locale și împreună îmi doresc să reușim să fim din nou respectați în lume. Vă asigur pe toți de respectul meu și vă promit că voi fi primul care va răspunde când veți solicita ajutorul'', a spus Covaliu.

Fostul campion olimpic la sabie i-a mulțumit contracandidatei sale pentru competiție și a subliniat că, indiferent de rezultatul alegerilor, sportul românesc are de câștigat.

''Îi mulțumesc Gabrielei pentru această competiție în care a predominat fair play-ul. Suntem doi sportivi foști colegi în delegația României, care, așa cum am spus, indiferent cine s-ar fi impus în aceste alegeri, sportul românesc avea de câștigat. Azi s-a întâmplat să fiu eu cel ales. Nu este o muncă ușoară, știu ce presiune este, dar sunt convins că doar împreună vom ajunge acolo unde ne-am propus'', a precizat Covaliu.

Fostul mare scrimer Mihai Covaliu a fost ales, marți, în funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cu 128 de voturi la Adunarea Generală de alegeri a COSR, în timp ce Gabriela Szabo a primit 68, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.