Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul pacient infectat COVID-19 din Botoşani a fost externat vindecat, anunţă Prefectura

spital sfantu gheorghe

Un bărbat de 37 de ani este primul pacient infectat cu virusul COVID-19 care a fost declarat vindecat de autorităţile sanitare din judeţul Botoşani, se arată într-o informare de presă transmisă, marţi, de Instituţia prefectului, potrivit Agerpres.

"Potrivit informaţiilor furnizate de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, primul pacient vindecat din judeţul Botoşani de COVID-19 este un bărbat de 37 de ani (cu o patologie pulmonară preexistentă) care a fost externat în cursul zilei de luni.

Acesta a fost internat pe Secţia de Infecţioase a Spitalului Judeţean, manifestând o formă medie a bolii COVID-19, iar în urma tratamentului administrat conform protocolului, acesta a fost declarat vindecat", se precizează în informare.

Citește și: Avertismentul unui medic de la Matei Balș: 'Vârful pandemiei ar putea fi atins între Paște și 1 Mai, dar trei scenarii pot da toate calculele peste cap'

La nivelul judeţului Botoşani au fost confirmate ca fiind pozitive la testul COVID un număr de 98 de persoane, dintre care 48 sunt medici, asistente sau infirmiere din cadrul blocului central al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Oficialii Instituţiei Prefectului susţin că angajaţii spitalului lucrează pe secţiile anestezie-terapie intensivă, diabet, chirurgie şi cardiologie.

Până în prezent, la Botoşani au fost înregistrate două decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.