Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul partid care îl ofertează pe Liviu Dragnea, după ieșirea din pușcărie: porțile sunt larg deschise

liviu dragnea declaratii

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a ieșit din penitenciar, după doi ani și două luni, iar partidul Forța Națională îi face o primă ofertă politică de a se alătura formațiunii.

”Partidul Forța Națională salută punerea în libertate a domnului Liviu Dragnea de către Tribunalul Giurgiu, care astfel a înfăptuit un act de dreptate. Considerăm că în sfîrșit s-a pus capăt unui șir îndelungat de abuzuri, care vor lasa o pată de neșters pe obrazul justiției din România.

A fost clar, incă de la începerea cercetărilor împotriva domnului Liviu Dragnea, că acesta este o victimă a politicii sale care devenise naționalistă și suveranistă. Liviu Dragnea avea potențialul de a deveni unul dintre liderii suveraniști ai Europei, aspect care a deranjat forțele antiromânești, care au decis să treacă la ştergerea identităţii naţionale şi transformarea românilor într-o populaţie fără coloană vertebrală, fără trecut şi, evident, fără viitor.

Acum, Liviu Dragnea și-a recăpătat libertatea și dreptul de a vorbi, iar speranța renașterii naționalismului românesc bazat pe apărarea valorilor milenare ale poporului roman, pot deveini realitate

Națiunea română a traversat istoria prin sacrificii și jertfe, iar nedreptatea, suferinnța și umilințele la care a fost supus Liviu Dragnea, reprezintă un îndemn pentru poporul român de luptă pentru ași recîștigarea dreptul la libertate și demnitate.

Partidul Forța Națională își propune să elimine ura și dezbinarea din societatea românească, să rededea demnitatea și încrederea în sine și în valorile poporului romîn.

Partidul Forța Națională va promova o politică axată pe patriotism, demnitate naţională şi apărarea cu fermitate a intereselor supreme de stat.

Porțile partidului Forța Națională sunt larg deschise pentru toți românii cărora le pasă de această țară și îl asigură pe domnul Liviu Dragnea de tot sprijinul său politic și de faptul că împărtășesc aceleași valori și idealuri.”, arată un comunicat al partidului Forța Națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.