Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul politician de anvergură din România care îi răspunde lui Dmitri Rogozin: 'Este un laș', spune Traian Băsescu

unimedia
Basescu Moldova

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, e 'foc şi pară' pe unul dintre cei mai mari duşmani ai săi. Actualul şef al PMP l-a criticat dur pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin, pe care l-a calificat drept „un politician laș”.

Citește și: După ce produsele sale au ajuns în supermarketuri, o companie românească vrea să cucerească mall-urile! Iată cum

„Unul din cei mai lași politicieni pe care i-am putut vedea, acest Rogozin. Un laș. Eu sunt convins că n-a avut aprobarea lui Putin să urce într-un avion cu pasageri pentru că, la experiența pe care o are, Putin i-ar fi spus «măi, nu poți să semeni cu ISIS care își face scut din copii». Rogozin a procedat ca un descreierat din Statul Islamic. El a urcat știind că persoana lui este interzisă pe teritoriul UE, a urcat într-un avion cu pasageri, cu copii... Un stat la care avionul n-ar fi răspuns la comanda de a se întoarce, cum a fost statul român, putea foarte bine să-l doboare. Președintele Putin n-ar fi recurs niciodată la un gest de lașitate personală”, a declarat Traian Băsescu pe B1TV.

Citește și: Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei

Autoritățile române au refuzat, pe 28 iulie, ca avionul în care se afla Dmitri Rogozin să survoleze teritoriul României. Aeronava a aterizat în capitala belarusă Minsk, de unde Rogozin a luat un zbor Aeroflot către Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.