Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul președinte de partid care reacționează la blasfemiile deputatului USR: 'Ne arată că în USR sunt și antihriști, pe lângă neomarxiști'

iulianbulai.ro
Iulian Bulai

Deputatul USR Iulian Bulai a scris, pe Facebook, că Iisus, a cărui naştere este sărbătorită de Crăciun, provine ”dintr-o familie foarte ciudată”, ”cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”. Bulai compară comunitatea de acum 2000 de ani din Betleem cu comunităţile ”eşuate” din România de astăzi.

Primul politician care are curajul să îi răspundă liderului USR este Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român. ”Iulian Bulai ne arată că în USR sunt și antihriști, pe lângă neomarxiști”, punctează liderul PER.

Citește și: Gabriela Firea a făcut anunțul!

”Când spun USR, îmi amintesc faptul că au batjocorit un bătrân cardiac după ce i s-a făcut rău, au aruncat in bătrâni cu bancnote de 1 leu, nu știau sau nu înțelegeau Constituția, au condiționat intrarea la guvernare de alegerile anticipate doar ca sa nu faca parte din Guvern, de multe ori au fost aroganți iar alte ori penibili, in frunte cu liderul lor, Dan Barna, au un discurs dublu privind corectitudinea politica.

Stelian Ion îl critica pe președintele Klaus Iohannis ca numise la Interne un apropiat al lui Radu Mazăre in timp ce chiar el a fost avocatul lui Mazăre, Ana Ciceala se da ecologista deși administra o firma straina care a achiziționat păduri din România pentru exploatare, conform informațiilor apărute in presa, s-au aliat cu o entitate simbolică pentru a-l scoate din rahat pe Cioloș pentru că nu era capabil să câștige 5%, s-au înconjurat de securisto-tehnocrați, iar de aici, se pot adauga și gafele celor cu minusuri în Plus.

Citește și: Lovitură grea pentru Liviu Dragnea! Omul executat de el ar putea prelua șefia PSD-ului

Au inventat “justițiarul de tip nou”, au folosit expresia “ suspiciune rezonabila cu dovezi” subliniind ca politicianul nu are aceleași drepturi ca orice cetățean, nu s-au dezis de colegii excentrici care băteau câmpii și se credeau in alte “galaxii” ( Oana Bogdan sau Mini Caramitru) și-au bătut joc de propriul electorat, s-au urcat pe valuri populiste fără sa fundamente juridice, au fugit apoi de responsabilitate.

Faptul ca nu și-au asumat de la început o identitate politica și au acționat ca niște amatori gurmanzi politic în tot acest timp, pe lângă sloganurile oficiale și neoficiale, instigatoare la ura, s-au evidențiat prin colegii lor rasiști, misogini, extremiști sau cu profunde convingeri comuniste. De curând, Iulian Bulai a gafat-o fix de Crăciun, când, în plin talent literar, a făcut o comparație idioată despre contextul nașterii Mântuitorului Isus Hristos.

Citește și: Ordonanță de Urgență cu dedicație pentru SRI: Școală de spioni, la secret! Guvernul Orban a bătut palma cu Eduard Hellvig

Deci, pe lângă faptul că sunt neomarxisti, mai sunt și antihriști!”, spune Dănuț Pop, președintele PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.