Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul PROTEST din cauza unei decizii luate de Guvernul Orban: demiterea managerului Spitalului Județean din Timișoara a scos angajații în stradă

Protest Spitalul Judetean Timisoara

Protest la Spitalul Județean din Timișoara, după ce managerul Marius Craina a fost demis de Ministrul Sănătății. Craina, membru PSD, a condus cel mai mare spital din Vestul țării vreme de cinci ani de zile și a fost unul din cei mai iubiți manageri. Locul acestuia a fost luat de un chimist licențiat la Yale, Raul Pătrașcu, transferat de câteva luni în PNL Timiș, după ce în trecut a fost membru PLUS. Conform unor informații pe surse, Craina ar fi fost demis printr-o adresa care nu era nici măcar datată. Acum, asistenții și medicii de la Spitalul Județean au ieșit în stradă să protesteze.

Citește și: BREAKING Bărbatul arestat pentru VIOLAREA Luizei a recunoscut totul în fața anchetatorilor

"După mai bine de 5 ani, astăzi, mandatul meu în fruntea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara se încheie. Ar fi foarte multe lucruri de spus, enorm de multe realizări de punctat dar, până la urmă, acesta este mandatul firesc al oricărui manager, care și-a dorit să performeze: să lase ceva în urma lui, să construiască, să închege echipele de lucru, să încurajeze și să dezvolte potențialul personalului, să fie un factor de echilibru și, nu în cele din urmă, să fie și să rămână OM și să lupte pentru echipa lui!

Știți bine că nu am fost niciodată șeful vostru, ci colegul și prietenul vostru, ușa biroului a fost larg deschisă, pentru toți. Și, mai mult, niciodată nu am considerat că am ajuns manager pentru ca am fost mai bun decât voi, cum la fel de bine știți, că nu v-am cerut niciodată să promiteți loialitate față de alte entități sau față de mine, ci v-am cerut, în schimb, un singur lucru: să fiti dedicați, in totalitate, pacientului și nevoilor sale și, nu in ultimul rând, intereselor și priorităților statului român!

Consider că, în calitate de manager, am fost un om moral. Nu am fost scorțos, nu am fost închistat și nici conflictual și sper să fiți de acord că, pe parcursul întregului mandat, nu mi-am schimbat atitudinea și comportamentul față de nici unul dintre voi. În schimb, am ținut foarte mult la onestitate, la transparență și la încredere. Asadar, ne-am tratat unii pe ceilalți cu respect, ne-am spus lucrurile în față, nu ne-am bârfit pe la spate și nu ne-am sabotat! Ca atare, dragii mei, nu îmi rămâne decât să vă mulțumesc pentru eforturile voastre zilnice, pentru munca excelentă pe care ati depus-o, contra cronometru, și uneori în condiții dificile! Felicitări! Jos pălăria!

Vă mărturisesc că am știut mereu că pot conta pe voi, nu m-ati dezamăgit niciodată și sper că prin tot ceea ce am lăsat în urma mea, prin toată munca și sacrificiul meu am crescut performanțele și imaginea spitalului nostru.

Nu mai îmi rămâne decât sa-i urez succes noului manager al SCJUPBT, dl. Raul Pătrașcu, și, cel puțin, tot atât de multe realizări, atât pe plan profesional cât și managerial! Cu mențiunea că, la fiecare final de mandat, doar pacienții și colectivul medical sunt cei care vor trage concluziile și vor estima performanța unui management sănătos și axat pe nevoile comunității.

Cu Dumnezeu, înainte!", a scris Craina pe Facebook după ce a fost demis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.