Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost primul revelion al președintelui Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, alături de Prima Doamnă, Carmen Iohannis, au sărbătorit Revelionul în cerc restrâns, în localitatea Cisnădioara, la circa 10 kilometri de Sibiu.

La trecerea dintre ani, șeful statului a mers la casa bunului său prieten Andreas Huber, consul onorific al Austriei, casa situata in apropierea bisericii fortificate săseşti din Cisnadioara, sat locuit în majoritate de etnici germani.

Klaus și Carmen Iohannis au ajuns in jurul orei 21.30. Cei doi au fost discreti şi nu au făcut nicio declaraţie în faţa camerelor. Au aşteptat să li se deschidă poarta şi au fost aşteptaţi înăuntru de consulul onorific al Austriei la Sibiu. Nu au coborât din maşină decât în spatele curţii. Klaus Iohannis a stat in masina pe locurile din spate, ferit de priviri, in timp ce sotia sa a mers in dreapta soferului.

Klaus Iohannis, alaturi de prietenii sai, au urmarit un foc de artificii care a durat 10 minute, fara sa iasa insa pe ulita.

Cei participanti, cateva cupluri, care petrec in acelasi loc de cativa ani, au spus ca este o petrecere linistita. "Este o petrecere simpla", a declarat un participant. Intrebat cum e sa faci revelionul cu presedintele Romaniei, un alt participant a declarat: "Este bine. Dumneavoastra ce credeti?".

Temperatura de minus 26 de grade Celsius, le-a dat bătăi de cap organizatorilor, care au fost nevoiţi să dezgheţe la propriu poarta automatizată a casei. Pentru asta, angajaţii au folosit un ciocan, iar un tractor cu lamă, care a încercat să deszăpezească o cale de acces a rămas blocat în nămeţi. Chiar şi aşa, în momentul în care preşedintele şi-a facut apariţia, totul a mers ca uns.

content-image

content-image

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.