Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul SCANDAL în Comisia de Buget: liderii PSD se ceartă între ei

Nici nu au început dezbaterile în Comisia de Buget pe proiectul bugetului de stat pentru anul 2018 că avem parte și de primul scandal. Ședința este comună între Camera Deputaților și Senat, iar conducerea ședinței era asigurată de Viorel Ștefan, președintele Comisiei de Buget din Camera Deputaților de la PSD, alături de Eugen Teodorovici, președintele Comisiei de Buget din Senat.

Încă de la începutul ședinței, Eugen Teodorovici l-a înțepat pe Viorel Ștefan și i-a spus acestuia că deciziile privitoare la conducerea ședinței trebuie luate la comun, de către cei doi președinți.

Viorel Ștefan nici nu l-a lăsat să termine și a supus la vot o solicitare ca Eugen Teodorovici să fie cel care conduce ședința. Teodorovici a intervenit imediat și l-a contrat pe Viorel Ștefan.

”Domnule fost ministru, actual președinte de comisie în în Camera Deputaților. Dumneavoastră țineți ședința, nu am o problemă cu acest aspect, dar avem trei ordonanțe în care nu se cunosc mai multe aspecte. Mergem pe forma Guvernului sau pe forma adoptată de Senat. Să ne spuneți și nouă, ca să știm ce să facem”, a spus Teodorovici.

Viorel Ștefan a insistat să supună la vot decizia ca Eugen Teodorovici să conducă ședința.

”Domnule președinte, nu plenul comisiei decide care dintre cei doi co-președinți conduc. Asta este o decizie luată între noi”, a spus Teodorovici.

”Cine poate mai mult, poate și mai puțin”, a replicat Viorel Ștefan, cu referire la dreptul plenului comisiei de a decide cine conduce această ședință.

În cele din urmă s-a luat o pauză de 10 minute pentru ca spiritele să se calmeze, iar chestiunile de bucătărie internă ale PSD să fie discutate departe de ochii presei.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.